24 februari 2017
19:00

Groheds IF/Ljungskile SK

Referat: Älvängens IK - Groheds IF/Ljungskile SK

Årets andra träningsmatch och skulle förra matchens mycket fina spel upprepas var frågan.
Svaret är definitivt JA, samtliga tjejer presterar långt över vad de borde göra så här års.
De nya tjejerna har tillfört en dimension i spelet vi inte haft tidigare, med bla fart och styrka. Dessutom har övriga lyft sig rejält.
Första två perioderna är enastående och en fotboll där vi hotar överallt på planen, detta gör det enormt svårt för motståndarna att kunna stoppa oss. Ledning 6-0 och det är dessutom i underkant. Tredje perioden blir aningen avslagen även om vi här har ett strålande passningsspel och får till mycket fina spelvändningar. Kul även att målvakterna får hålla nollan ytterligare en match.
Nu gäller det att få våra skadade spelare speldugliga till vårt Värmlandsäventyr kommande helg, formen kunde inte vara bättre iallafall....